(987) 090 09

Steinsprut-telefonen
alle dager 07-24

  

Personvern

Riis Bilglass AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. 

Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning.

 

Personopplysninger

For å gjennomføre en timebestilling på bilglass.no trenger vi navn, telefonnummer, e-post og bilens registreringsnummer. 

Dette er nødvendig for å kunne bestille riktige deler samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til din bestilling.

Mottaker av informasjon ved timebestilling er Bilglassportalen AS.  Bilglassportalens AS vil videreformidle informasjonen til valgt verksted i Riis Bilglass. 

Bilglassportalen AS er et programvareselskap i Riis konsernet som utvikler og leverer datasystem for håndtering av timeavtaler og skadeoppgjør. 

Personopplysningsloven krever at RB har et behandlingsgrunnlag for behandlingen av personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget for behandlingen av brukernes personopplysninger er i hovedsak personopplysningsloven § 8 (1) bokstav a, da behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med brukeren. For enkelte behandlinger innhenter RB samtykke, herunder gps posisjon som beskrevet over. Samtykke er frivillig å gi, og kan til enhver tid trekkes tilbake ved å kontakte RB som nærmere angitt nedenfor. 

Personopplysninger vil ikke overføres til land på utsiden av EU.

 

COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER)

Vi gjør oppmerksom på at vår nettside benytter cookies. Dette innebærer at når du besøker nettsiden, lagres informasjon om hvordan du navigerte deg inne på siden samt teknisk informasjon som bl.a. nettleser, operativsystem, nettforbindelsen ol. Denne informasjonen benyttes for å gi oss bedre innsikt i hvordan våre brukere benytter nettsidene. Det er ingen personlige opplysninger (som navn, adresse eller lignende) som er lagret i våre informasjonskapsler. Ved å bruke bilglass.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

 

Vi kan også bruke cookies på enkelte typer tilpasset funksjonalitet på nettsiden, dette kan være å ta vare på innstillinger du gjør på siden eller lagre sesjonsinformasjon for å kunne tilby en best mulig brukeropplevelse.

 

Hvilke cookies benyttes på vår nettside?

 

Google Analytics

Tredjeparts informasjonskapsel som blir brukt til å hente statistikk om hvordan besøkende benytter nettstedet.

Doubleclick: 

Tredjeparts informasjonskapsel som blir brukt til å samle cookies på personer som besøker nettstedet slik at Riis Bilglass kan presentere skreddersydde displayannonser.

Adform

Tredjeparts informasjonskapsel som blir brukt til å hente statistikk om hvordan besøkende benytter nettstedet, og deres atferd basert på eksponeringer for digitale annonser.

Facebook

Tredjeparts informasjonskapsel som blir brukt til å samle cookies på personer som besøker nettstedet slik at Riis Bilglass kan presentere skreddersydde annonser.

 

Hvordan du kan reservere deg mot bruk av informasjonskapsler

 

For å reservere deg mot bruk av informasjonskapsler må du endre sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. Du finner linker til instruksjoner for de vanligste nettleserene under. Der hvor det ikke finnes norske veiledninger har vi linket til de engelske.

Chrome

Firefox

Safari

Opera

Internet Explorer

 

Kontaktinformasjon

Riis Biglass AS

Org nr 979 224 907

Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu

Telefon: 09009

E-post: riis@bilglass.no