090 09

Steinsprut-telefonen
alle dager 07-24

Skifte_frontrute (1).jpg

Steinsprut eller skadet frontrute?

Vi reparerer og skifter alt av bilglass, og gir deg gratis påfyll av spylervæske et helt år!

Hva er en original frontrute?

Hos Riis Bilglass får du glass laget for akkurat din bil 

– montert av en spesialist

Når vi skifter frontruten på bilen din benytter vi vår kompetanse, avanserte søkeverktøy og vårt nettverk av europeiske partnere til å finne akkurat den riktige ruten for bilen din. Majoriteten av våre glass leveres av AGC, Saint-Gobain og Pilkington, som er de samme produsentene som de fleste europeiske bilfabrikantene benytter.  

Hva er en original rute?

Noen av bilfabrikantene som kjøper glass fra de samme glassprodusentene som oss, trykker sin egen merkelogo på rutene de kjøper inn til sine biler og kaller rutene deretter for «originalruter». Det eneste de oppnår med dette er at de forvirrer forbrukerne med betegnelsen «originalruter» – glasset er det samme uansett om bilfabrikanten har klistret på reklame for seg selv eller ikke. 

 

Er alle ruter godkjent?

Alle ruteprodusenter har Europeiske regler å forholde seg til, og ingen får lov til å selge produkter i Europa som ikke tilfredsstiller de Europeiske reglene. Produsenten dokumenterer at produktet er godkjent med en E for Europeisk godkjenning og et tall for hvilket lands godkjenningsorgan som har utstedt godkjenningen. For eksempel så betyr merkingen E1 at ruten er godkjent for bruk i Europa av tyske godkjenningsorgan. 

 

Hva får du når du velger Riis Bilglass?

Når du velger Riis Bilglass er du garantert å få en europeisk godkjent rute, som er laget til akkurat din bil, og som er montert av en spesialist på akkurat bilglass. 

 

Riis Bilglass er Norges største bilglassaktør, og i samme konsern som Bilglassgruppen som har Norges største lager for bilglass. Dette sørger for at vi kan skifte en av de mange tusen variantene av ruter på kortest mulig tid. Til glede for forbrukerne. 

Bilglass er vår spesialitet.