(987) 090 09

Steinsprut-telefonen
alle dager 07-24

 

 

Corona-viruset og Riis Bilglass

Vi i Riis Bilglass er bekymret for den pågående pandemien og ser svært alvorlig på utbruddet av den britiske mutasjonsvarianten i Nordre Follo. Drift av bilrelaterteverksteder sees på som en kritisk samfunnsoppgave og vi holder derfor alle våre 185 avdelinger åpne over hele landet.Riis Bilglass gjør selvfølgelig en rekke tiltak for å forebygge smitte overfor våre kunder og ansatte. Vi følger Folkehelseinstituttets til enhver tid råd og anbefalinger svært nøye og gjør også egne tiltak. Dette er f.eks. hyppig bruk av desinfiserende midler, vi benytter hansker i utførelse av oppdraget og i møte med kundene samt at vi rengjør utsatte deler i bilen både før og etter utførelse av arbeidet.

Vi oppfordrer alle våre kunder til bruk av munnbind inne i våre lokaler samt i alle situasjoner der det ikke lar seg gjøre å holde anbefalt avstand.

 

Riis Bilglass er en miljøsertifisert og bærekraftig virksomhet og vi gjør alt vi kan for å bidra til å forbygge smittespredning. Riis Bilglass er derfor fortsatt en trygg samarbeidspartner og problemløser. Vi ønsker alle våre kunder velkommen til en av våre avdelinger også i vanskelige tider som nå. 

 

Dersom du har spørsmål angående din timebestilling hos Riis Bilglass, er du alltid velkommen til å kontakte oss på telefon: 987 09 009